×
HomeSportLuxeContact
NL FR EN

Review of the month

Hoi Peter,

We hebben een heerlijke reis gehad in Club Paradisio El Gouna. 

Wij gingen vooral voor de goede kitespot , heerlijke weer en prachtige water. We hadden 6 van de 10 dagen wind, meestal vooral in de voormiddag. Je kan direct van het hotel vertrekken, of (voor beginners) met een bootje naar een vlakbij gelegen lagune worden gebracht.  De super vriendelijke service in de kiteclub werd doorgetrokken in het ganse hotel. Lekker eten, propere, ruime kamers

Het hotel is wel ietwat verouderd, en dat merk je vooral aan het meubilair, maar ook aan het materiaal dat wordt aangeboden in de kiteclub. Een gezellig barretje op het strand zou ook een leuke extra zijn.

Verder wilde ik jullie nog even laten weten dat we ook hotel The Chedi zijn gaan bezoeken (zeker de moeite waard om te gaan eten), maar in dit hotel is er geen kiteclub, je moet dan naar het hotel Movenpick.  Casa Cook daarentegen zag er ook super uit, met een mooie kiteclub met heel veel nieuw materiaal.  Maar daar is het dan weer adults only.

In ieder geval , we hebben weer genoten.

Merci

Jan, Mich, Jef en Juliet

News

Wing Cruise Egypt

Wing Cruise in Soma Bay Egypt.

June 22nd 2024

special Flisvos St. George June

We would like to offer for all new bookings with arrivals up to 08.06.24 a 10% discount on sports (only with booked accommodation) and on the Flisvos Seaside, Olga and Naxia Apartments with departures up to 15.06.24!

CO2 compensaties

4400 bomen gered door onze klanten in 2023

PROMO Naxos Orkos Beach May - June

15% discount on accommodation at the Orkos Beach 

Openingsuren

Wij zijn alle weekdagen open 9u tot 12u30  en 14u30 tot 18u.

Gesloten op zaterdag en zondag

Top